• 1402/07/25 - 07:57
  • تعداد بازدید خبر : 235
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

شتاب بیشتر حمایت خیران نیکوکار ماسالی برای راه اندازی بخشهای آی سی یو و سی سی یو بیمارستان رسالت ماسال

مدیر سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه بهمراه کارشناسان از بهداشت و درمان شهرستان ماسال بازدید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر عبدالله زاده در جلسه هم اندیشی با مدیر، معاون و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و مدیر بیمارستان رسالت ماسال ضمن بیان محکومیت نسل کشی اخیر رژیم غاصب صهیونیستی به مردم مظلوم فلسطین و غزه بویژه کودکان بی دفاع و سکوت مجامع بین المللی و حقوق بشر بر لزوم  کمکهای مردمی و خیرین تاکید کرد.
در ادامه، گزارشی از عملکرد این شهرستان در جلب و اعتماد خیرین نیکوکار و کسب رتبه چهارم در سال گذشته و اقدامات نیکوکاران ماسالی در تکمیل و همکاری با دانشگاه در راه اندازی بخشهای جدید آی سی یو و سی سی یو و سایر موارد ارائه کرد.
سپس دکتر اژدادی- مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماسال، نیازها و اولویت های مرتبط با حوزه بهداشت و درمان شهرستان را بیان نمود.
 همچنین مدیر بیمارستان رسالت در خصوص افزایش اقدامات درمانی خیرین و نیکوکاران برای ارائه خدمات بیشتر به مردم بویژه بیماران، گزارشی ارائه کرد.
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار اختصاصی
  • کد خبر : 112711
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1402/07/25 07:57